Cкинувши менше відсотка від очікуваної вартості “Еталон Авто” поставить 5 шкільних автобусів Рівненській ОДА
21.11.2022   //   61 Переглядів

Провівши відкриті торги з особливостями Департамент освіти і науки Рівненської ОДА визначився з підрядником, що поставить 5 шкільних автобусів. За 13,47 млн грн це замовлення має виконати ТОВ “ТД “Еталон Авто”.Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro.

Окрім переможця торгів участь у закупівлі взяло ТОВ “Автоград-2007”, яке запропонувало продати адміністрації партію автобусів за ціною, що була ідентична очікуваній вартості замовлення – 13,5 мільйонів гривень. Під час аукціону фірма не знижувала своєї початкової ставки. 

У підсумку багатомільйонне замовлення дісталось ТОВ “ТД “Еталон Авто”, якому для перемоги вистачило запропонувати ціну на 25 тис грн дешевшу від конкурентна. Договором передбачено, що фірма до 15 грудня має поставити 5 спецавтобусів ЕТАЛОН А08116Ш-0000040. За кожен замовник заплатить по 2 мільйона 695 тисяч гривень.

Усі автобуси матимуть дизельний двигун на 167 кінських сил,  32 посадочні місця та відповідатимуть екологічним нормам EURO-5. На кожен транспортний засіб буде видана гарантія на 24 місяця експлуатації, або на 100 тисяч кілометрів пробігу. 

Бенефіціарним власником ТОВ “ТД “Еталон Авто” наразі є швейцарець Петер Герберт Швотцер, а от засновником – ТОВ “Бодмін-Україна”. В числі співвласників останнього швейцарське “BODMIN AG”, ТОВ “Кирайн”, Володимир Бутко і ТОВ “Логістичний центр і “Еталон”. 

Власниками черкаського ТОВ “Автоград-2007” є Андрій Каданцев, який очолює Громадську молодіжну організацію Черкаський спортивно-технічний клуб “Гранд-Універсал, а також Дмитро Майданик, який балотувався до Черкаської міської ради від Всеукраїнського об’єднання “Черкащани”, однак достатньої кількості голосів не набрав.

Залиште відповідь