Виконком Криворізької міськради після початку повномасштабної війни витратив більше 600 тисяч на грамоти
19.11.2022   //   297 Переглядів

16 листопада 2022 року виконавчий комітет Криворізької міської ради повідомив про намір підписати договір з ФОП Артем Комишан. На 212 тис. грн. підприємець виготовить почесних грамот для нагородження.

Інформація про закупівлю міститься в системі Прозорро.

Згідно технічного завдання, виконком замовив 300 почесних грамот та 500 просто грамот на дизайнерському картоні. Всі вони мають бути в акрилових рамках Plexiglas з лазерним гравіруванням по контуру. Ціна кожного виробу – і почесної, і просто грамоти, – 265 грн. за штуку. Загалом виконком отримає 800 відзнак різного ступеню для нагородження на 212 тис. грн.

ФОП Артем Комишан як приватний підприємець працює з березня 2018 року під брендом Printshop. Веде діяльність в сфері фотографії. А ще має в активі ще зо два десятки видів діяльності.

Також Комишан є власником юридичної компанії ТОВ консультаційно-правова фірма «Феміда», ТОВ «АВК Бізнес Груп», що займається ремонтом промислового обладнання та ТОВ «НКТ Груп», яке працює в сфера оренди нерухомості. До того ж Артем Комишан з 2015 року має свідоцтво адвоката та є членом Ради адвокатів Дніпропетровської області.

ФОП Комишан є переможцем у 44 закупівлях на суму 1,4 млн. грн. Мільйон з цієї суму підприємець отримав від виконкому Криворізької міськради. Левову частку – 656 тис. 618 грн., він заробив на грамотах вже після вторгнення російських військ на територію України. До війни замовлення чиновників виконкому були набагато скромніші.

Цікаво, що саме підприємство Комишана пошило жилети та розробило шеврони для так званої «військової адміністрації Кривого Рогу». 

 

Залиште відповідь