Тернопільська міська рада замовила 4,5 тисячі спальних мішків у фірми, яку створили за 5 днів до цього
19.11.2022   //   99 Переглядів

Наприкінці поточного тижня Тернопільська міська рада підписала з ТОВ “Фаст фектори” договір на придбання 4,5 тисяч спальних мішків. Загальна сума замовлення, що було проведено без застосування конкурентної процедури закупівлі, склада 12,69 мільйонів гривень. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

У наявній специфікації, що є невід’ємною частиною підписаної угоди, відсутня інформація про фірму виробника спальних мішків, матеріал, що був використаний під час виробництва чи температурні показники на які ці мішки розраховані. Відома лише країна походження товару – Україна та ціна за одиницю – 2,82 тисячі гривень. 

Поставити замовлений товар ТОВ “Фаст фектори” має до 20-го грудня 2022-го року. 

Товариство з обмеженою відповідальністю “Фаст фектори” є не просто новачком, а в прямому сенсі новоствореною фірмою. Підприємство було офіційно зареєстровано 11-го листопада, за 5 днів до підписання цього “спальномішкового” замовлення. 

Власником вказаний Віталій Луговий, який свого часу працював провідним спеціалістом статистично-інформаційного відділу Харківського апеляційного господарського суду.  Крім того з листопада 2020-го року Віталій Луговий зареєстрований в якості ФОПа. 

 

Залиште відповідь