Фірма чернівецького підприємця-проповідника поставить коштовний генератор Дубенському ліцею
19.11.2022   //   61 Переглядів

“Дубенський ліцей №7” Дубенської міської ради Рівненської області 16-го листопада прозвітував про підписання з ТОВ “Алеанда” договору на поставку дизельної генераторної установки DAS QZ-DA-125. Вартість замовлення – 710 тисяч гривень. Конкурентних торгів замовник не проводив. 

Сам контракт сторони підписали на кілька днів раніше – 14-го листопада. За умовами договору товар буде поставлений протягом 30 робочих днів з моменту отримання постачальником гарантійного листа від ліцею щодо гарантування здійснення 100% оплати. 

Установка турецького виробництва DAS QZ-DA-125 це трифазний генератор потужністю 91 кВт, з двигуном RICARDO, що може видавати 1500 об/хв. Це не надто відомі та популярні в Україні генераторні установки. В мережі можна знайти хіба кілька оголошень щодо продажу подібних. Одне зі свіжих, від все тієї ж компанії “Алеанда”, яка продає цю модель за 22 тисячі доларів, що на порядок дешевше від ціни узгодженої з Дубенським ліцеєм №7.

ТОВ “Алеанда” належить Роману та Оксані Просяним, які також є власниками ПП “Просяний” і ТОВ ”Алеанда і К”. Також Роман Просяной відомий як засновник Благодійної організації “Чернівецький обласний благодійний фонд “Промінь надії Чернівці” та Благодійна організація БФ “Глорія плюс”. Крім того підприємець частенько проповідує в “Церкві “Філадельфія”. В держреєстрі організація офіційно йменується як Релігійна організація “Релігійна громада церкви євангельських християн баптистів “Філадельфія”

Що ж до ТОВ “Алеанда” то фірма доволі активно працює в системі Prozorro. З 2018-го року підприємство вже стигло отримати 48 замовлень на 51,53 мільйон гривень. 

Залиште відповідь