Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи накупило медичного обладнання на 18 мільйонів
18.11.2022   //   47 Переглядів

Комунальний заклад Львівської обласної ради “Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи” 9 листопада замовив ТОВ “Хімлаборреактив” медичного обладнання на 17,68 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Згідно з умовами договору, підрядник поставить:

  • ПЛР – ампліфікатор – система для проведення полімеразної ланцюгової реакції з реєстрацією в режимі реального часу в комплекті за 2,67 млн грн.
  • Термоциклер – система для проведення для проведення end – point полімеразної ланцюгової реакції на 96 зразків у комплекті за 4,03 млн грн.
  • Станцію для автоматичної пробопідготовки (екстракції) нуклеїнових кислот у комплекті за 6,56 млн грн.
  • УФ-бокс для проведення ПЛР в комплекті (два комплекти) по 300 тис грн.
  • ПЛР – ампліфікатор – система для проведення полімеразної ланцюгової реакції з детекцією в режимі реального часу в комплекті за 3,82 млн грн.

Закупівлю провели як відкриті торги з особливостями. Фірма була єдиним учасником.

Столичний «Хімлаборреактив» належить лондонській «Кемлаб Інвест Лтд». Раніше він належав Борису Храновському і Василю Соколинському. Директор фірми – Володимир Жолобіцький.

Згідно з «Прозорро», «Хімлаборреактив» з 2016 року отримав замовлень на загальну суму 1,88 млрд грн.

Як повідомлялось, у жовтні “Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи” замовило ТОВ “Хімлаборреактив” медичне обладнання на 4,96 млн грн.

Підрядник повинен був поставить автоматичну станцію дозування рідин – систему автоматичної підготовки ПЛР суміші QIAgility за 2,30 млн грн. та автоклав вертикальний з функцією превакуума 3870ELVPV, 85 л, Tuttnauer (Ізраїль) за 1,96 млн грн.

Залиште відповідь