Скинувши 202 гривні від очікуваної вартості ФОП з амбіціями політика претендує на “дорожній” підряд у Чорткові
17.11.2022   //   96 Переглядів

Провівши відкриті торги Комунальне підприємство “Благоустрій” Чортківської міської ради повідомило про намір підписати з ФОП Фещук Віталієм Марковичем договір щодо експлуатаційного утримання вулиці Петрушевича, в місті Чорткові. Вартість майбутнього контракту складатиме 629,79 тис грн. 

При очікуваній вартості в 630 тисяч гривень Віталію Фещуку для перемоги виявилось достатнім запропонувати виконати замовлення на 202 гривні дешевше. При цьому єдиний конкурент – ФОП Гринів Роман Юрійович, подав тендерну пропозицію ідентичні очікуваній вартості – 630 тис грн. Варто також зауважити, що учасники не змінювали своїх першочергових пропозицій поданих на аукціон. 

Відповідно до техзавдання майбутній переможець торгів має улаштувати на проїжджій частині вулиці двошарове покриття, замінити колодязні люки, поприбирати тротуар, підсипати на ньому щебеневу основу та встановити бортові камені. Виконати замовлення необхідно до 25 грудня поточного року.

Проаналізувавши подану учасниками тендерну документацію зазначимо, що ФОП Віталій Фіщук вказав наявність достатньої для виконання замовлення кількості власної техніки та персоналу. А от ФОП Роман Гринів техніку бере в оренду, при цьому планував реалізувати “дорожній” підряд силами лише одного працівника.

Віталій Фіщук зареєструвався в якості ФОПа ще в 2007-му році. На останніх місцевих виборах підприємець балотувався до Городенківської міської ради від партії “Самопоміч”, однак достатньої кількості голосів не набрав. 

Залиште відповідь