Фірма-новачок з тримісячним досвідо роботи отримала чергові 5 замовлень від Рівненської міськради
17.11.2022   //   70 Переглядів

Департамент інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради за день, 16-го листопада, прозвітував про підписання з ТОВ “Укр-Вуд-Компані” договорів на загальну суму 732,5 тисяч гривень. Загалом з фірмою було укладено 5 контрактів на проведення ремонтних дорожніх робіт. 

Чотири з п’яти замовлень стосувались поточного ремонту проїздів від вулиці Корольова:

Крім того за 49,99 тисяч гривень підрядника має провести поточний ремонт прибудинкової території житлового будинку №3 на вулиці Соборній.

Виконати роботи на усіх ділянках працівники ТОВ “Укр-Вуд-Компані” мають до 30-го листопада поточного року. 

Усі закупівлі було проведно без використання конкурентних торгів у Prozorro. 

Варто зауважити, що ТОВ “Укр-Вуд-Компані” є новоствореною фірмою зареєстрованою лише в серпні 2022-го року. Тим не менш Департамент інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради як єдиний контрактер ТОВ “Укр-Вуд-Компані” вже встиг замовити товариству робіт на 1,86 мільйона гривень. Загалом між сторонами було підписано 22-а договори. Усі на безконкурентній основі. Відповідно сказати чи має компанія необхідну техніку і персонал, чи просто орендує необхідне у інших наразі неможливо.

Власником та керівником ТОВ “Укр-Вуд-Компані” вказаний Василь Данилюк. Контактний номер телефону вказаний в реєстраційних даних компанії, +38(096)-568-38-78, співпадає з номером телефону співпадає з номером адвоката В’ячеслава Мазурка

Залиште відповідь