“Гайсинводоканал” поповний автопарк сміттєвозом від фірми депутата Полтавської облради
13.11.2022   //   66 Переглядів

Комунальне підприємство “Гайсинводоканал” без торгів замовило сміттєвоз за 2,73 мільйона гривень. Спецтранспорт для комунальників поставить ПП “Виробничо-комерційне підприємство “Альфатекс”. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

За умовами контракту  “Гайсинводоканал” отримає у власність сміттєвоз АТ-4021 на шасі DAYUN CGC1120. Автомобіль матиме бункер об’ємом 9 м2, коефіцієнт ущільнення сміття нарівні 3:1 та гідравлічний привод. Саму угоду було підписано 10-го листопада, а товар мали поставити все до 14-го листопада включно.

На яких підставах Комунальне підприємство “Гайсинводоканал” вирішило не проводити відкрит торги комунальники не вказали. При цьому окрім самого договору замовник завантажив до Prozorro довідку з інформацією щодо ступеню локалізації продукції. Відповідно до неї сміттєвоз  “Альфатекса” має підтверджений ступінь локалізації більше10%.

Єдиним власником, а заодно й керівником  ПП “Виробничо-комерційне підприємство “Альфатекс” є депутат Полтавської обласної ради від партії “Батьківщина” Микола Корецький. Підприємцеві також належать ТОВ “Оріана-Трускавець”, ТОВ “Оріана-Інвест”, ПП “Сула-2009”, ТОВ “Кременчуцький автосалон №1” та багато інших. 

ПП “Виробничо-комерційне підприємство “Альфатекс” є одним з топових постачальників спецтехніки для українських комунальних підприємств. З моменту впровадження системи Prozorro фірма вже підписала 292 догори на 640,25 мільйонів гривень та очікує на підписання ще 15 договорів на 29,23 мільйонів.

Залиште відповідь