Фаворит відремонтує дорогу у Звенигороді за 6 мільйонів
13.11.2022   //   47 Переглядів

Давидівська сільська рада Львівського району Львівської області 9 листопада замовила ТОВ “Вельт капітал” відновлювальні роботи (поточний ремонт) дороги за 5,84 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник відремонтує дорогу по вул. Ганни Зарицької в с. Звенигород Львівського району Львівської області.

Окрім улаштування дороги, фірма також установить дорожні знаки та нанесе дорожні розмітки.

Фірма отримала підряд без конкуренції, оскільки на спрощену закупівлю більше ніхто не прийшов.

Очікувана вартість склала 6,13 млн грн, тобто економія – 5%.

Львівською фірмою «Вельт Капітал» володіє та керує львів’янка Тетяна Павленко. Але, за даними системи «YouControl», раніше компанія була зареєстрована в місті Городок на Львівщині, а її засновницею та директором була місцева жителька Ярина Газда.

Нагадаємо, «Наші гроші. Львів» писали, що у червні 2018 року фірма «Вельт Капітал» розіграла з пов’язаним ПП «Арагас» реконструкцію Російського культурного центру за 6,1 млн грн. Єдиним конкурентом було львівське ТОВ «Метрополіс», причому ніхто не знижував ціну під час аукціону. Його директором є Віктор Маковецький, а засновниками – львів’яни Михайло Михайлович і Владислав Михайлович Крижанівські. Зареєстрована разом із ними Любов Крижанівська володіє ТОВ ВП «Галтрансрембуд» з Василем Климчуком.

Крім того, ТОВ «Вельт Капітал» завищувало ціни на асфальт під час капітального ремонту автомобільної дороги О031600 Шацьк-Залісся-Грабове-Старовойтове -/ М-7/, яке замовляло ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Згідно з «Прозорро», з 2016 року ТОВ «Вельт Капітал» отримало підрядів на загальну суму 2,38 млрд грн.

Залиште відповідь