Южноукраїнські комунальники замовили дорожню машину з установкою для ямкового ремонту за 7 мільйонів
11.11.2022   //   67 Переглядів

Комунальне підприємство “Житлово-експлуатаційне об’єднання” (м. Южноукраїнськ Миколаївської області) 9 листопада замовило ПП “Виробничо-комерційне підприємство “Альфатекс” дорожню комбіновану машину за 7,14 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник поставить дорожню комбіновану машину АТ МДК-9/14 з установкою для ямкового ремонту RENOVATOR 9/2 на базі шасі МАЗ-6312 С3-525-010 (6х4).

Фірма отримала підряд без конкуренції, оскільки на спрощену закупівлю більше ніхто не прийшов.

ПП ВКП «Альфатекс» спеціалізується на виробництві комунальної, дорожньої та будівельної спецтехніки на базі вітчизняних та закордонних шасі. Компанія зареєстрована у Кременчуку Полтавської області. Одноосібним власником та керівником підприємства з моменту заснування у 1999 році є Микола Корецький.

За інформацією сайту «Наші гроші», в квітні 2019 року виробник «ВКП «Альфатекс» був оштрафований Одеським територіальним відділенням АМКУ разом із ТОВ «Мега-Інвест» за спотворення результатів торгів ВП «Південна ЕС» ДП «НЕК «Укренерго» у 2014 році. Обох змовників на три роки внесли в «чорний список» фірм, яким заборонено брати участь у торгах.

Також «ВКП «Альфатекс» фігурує у кримінальному провадженні поліції щодо продажу ним фрези КП «Кременчуцьке підрядне спеціалізоване шляхове ремонтно-будівельне управління» із націнкою у 100% за 25,77 млн грн. У межах тієї справи поліція розслідує ймовірне зловживання службовим становищем посадовців комунального підприємства. Справа досі перебуває на розгляді в суді.

Згідно з «Прозорро», з 2016 року фірма отримала замовлень на загальну суму 617,72  млн грн.

Залиште відповідь