ФОП-улюбленець Департаменту інфраструктури Рівненської міськради отримав безконкурентне замовлення на 1,7 мільйона
11.11.2022   //   63 Переглядів

Департамент інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради прозвітував про підписання договору щодо влаштування конструкції для захисту об’єкта критичної енергетичної інфраструктури. За 1,72 мільйона гривень відповідне замовлення має виконати ФОП Дячук Сергій Степанович. Відповідний звіт було опубліковано в системі публічних закупівель Prozorro 10-го листопада.

В договорі, що був підписаний дещо раніше – 4-го листопада, передбачений строк виконання замовлених робіт – до 23 грудня поточного року. Детального переліку робіт, що мають бути виконані на об’єктів, замовник з цілком очевидних причин не опублікував. Тим не менш в договорі передбачена вимога до підрядника – гарантувати можливість безперервної та нормальної експлуатації об’єкта протягом 12 місяців з моменту здачі виконаних робіт. 

Підрядник Сергій Дячук, що вказав основним видом діяльності штукатурні роботи, зареєструвався як ФОП в серпні 2018-го року. З того часу отримав через систему Prozorro 37 замовлень на 3,49 мільйона гривень. З них 34 договори на 3,34 мільйона було підписано з Департаментом інфраструктури та благоустрою Рівненської міської ради.

Це перше велике бюджетне замовлення Сергія Дячук. До цього усі бюджетні контракти підприємця були на суми менше 50 тисяч гривень.

Залиште відповідь