Черкаські лікарі захотіли “Смаковинки”, яку Тренкін показував Тимошенко
11.11.2022   //   70 Переглядів

Черкаська обласна лікарня купила 700 кілограмів сардельок на 76 тисяч гривень. Сардельки виготовлені на заводі, що належить родині секретаря Черкаської міської ради.

Інформація про це розміщена на порталі «Прозорро».

Замовник провів спрощену закупівлю. При цьому відразу у вимогах до неї прописав, що потребує сардельки варені вищого сорту саме торговельної марки «Смаковинка». В результаті участь у закупівлі прийняв один учасник – черкаське товариство “Хлібний дім-Україна”

Бренд ТМ «Смаковинка» належить саме товариству «Хлібний Дім-Україна», його власник – Алла Коломієць, що є сестрою секретаря Черкаської міської ради Юрія Тренкіна. Він же є очільником обласної організаї ВО “Батьківщина”. 

 Сам Тренкін досить часто позиціонує себе сам як власник  відповідного виробництва та бізнесу. Саме тут відбувалися у свій час обшуки, захищати від яких Тренкіна збиралася вся політична еліта міста та представники його партії. У 2022 році, під час візиту до Черкас лідерки політичної сили ВО “Батьківщина” Юлії Тимошенко Тренкін презентував їй продукцію вироблену під цим  брендом. 

«Хлібний Дім-Україна» має капітал у 13 млн грн. У фірми договорів із замовниками на 9,5 млн грн.

Тренкін та Сергій Коломієць (директор товариства) фігурують у кримінальному провадженні, пов’язаному з ухиленням від сплати податків ТОВ “Хлібний дім-Україна”, обом вручена підозра. 

Залиште відповідь