Чиновники райради в Кривому Розі заплатять чергові 230 тисяч за персональний транспорт
10.11.2022   //   115 Переглядів

Виконавчий комітет Центрально-Міської районної у місті ради (Кривий Ріг Дніпропетровської області) витратить на персональні авто з водієм до кінця року ще 233 тисячі гривень. Гроші вчергове отримає ФОП Шкляренко.

Інформацію про закупівлю транспортних послуг містить система Прозорро.

9 листопада чиновники Центрально-Міського району повідомили про намір підписати договір із підприємницею Оленою Шкляренко. Її пропозиція була  єдина на відкритих торгах з особливостями, тому і отримала  перемогу.

ФОП Олена Шкляренко до кінця року надасть транспортні послуги районній владі на суму 233 тис грн. Згідно з інформацією з тендерної документації, замовник планує винайняти три автомобіля. Їхній плановий річний пробіг має скласти 10 730 км. Працювати водії будуть ненормований робочий день, у тому числі в робочі, вихідні та святкові дні. 

 ФОП Олена Шкляренко зареєстровано з лютого 2018 року. Підприємниця працює в сфері пасажирських перевезень. Головний замовник транспортних послуг – виконавчий комітет Центрально-Міської районної у місті ради. З 2021 року чиновники цієї районної влади віддали Шкляренко підрядів на 3 млн. грн.

Транспортними перевезеннями зайнята вся родина Шкляренко. Водіями у пані Олени оформлені чоловік Павло та двоє синів – Іван та Артем. Павло Шкляренко також працює як ФОП та має кілька автобусів у власності.  В вересні ФОП Шкляренко отримала від районного керівництва транспортний підряд на 400 тис. грн. 

Залиште відповідь