Керівниця туристичної фірми поставить Дубровицькій міськраді твердопаливних котлів на 529 тисяч 
08.11.2022   //   80 Переглядів

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради Рівненської області 1-го листопада прозвітував про замовлення трьох твердопаливних котлів на суму 529 тисяч гривень. Товар замовили у луцької підприємиці Піщакової Ірини Іванівни. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

Договором передбачена поставка котлів у навчальні заклади в селах Берестя, Орв’яниця та Cелець. Усі три котла виробництва українського бренду “Altep”. Замовником було обрано моделі KT-3E-N на 150 кВт, KT-2E на 120 кВт і KT-2Е на 74 кВт. Усі три котла мають бути поставлені до кінця поточного року. 

Цілком очікувано Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міськради не проводив відкритих торгів для визначення постачальника, а обмежився звітуванням про уже підписаний договір. 

Цікаво що на наступний день, 2-го листопада, замовник прозвітував про підписання ще одного договору з Іриною Піщаковою. За умовами цього документу підприємиці було передано на зберігання все ті ж котли, які у неї були куплено днем раніше. Попри матеріальну відповідальність за збереження майна та ряд зобов’язань та обмежень, які накладаються на підприємицю внаслідок підписання контракту, зберігання буде для замовника безоплатним. 

Попри те що Піщакова Ірина Іванівна зареєстрована в якості ФОПа більше 10 років, свої перші підряди в Prozorro підприємиця отримала лише в 2020-му році. На сьогодні вона вже має 15 договорів на 1,19 мільйона гривень. 

Окрім власної підприємницької діяльності Ірина Піщакова очолює дочірнє підприємство “Ольвія-тур” ТОВ “Ольвія-стар” ЛТД. Прикметно, що один з номерів, які бізнесменка вказала як контактний – +38(033)270-11-11, є також номером телефону мережі аптек “Здоровенькі були”.

Залиште відповідь