Фірма депутата Рівненської райради планує за 3,5 мільйона відремонтувати Дядьковицьку лікарню з центром паліативної допомоги
08.11.2022   //   50 Переглядів

Провівши відкриті торги КНП “Дядьковицьку лікарню з центром паліативної допомоги” Дядьковицької сільської ради повідомила про намір підписати договір на проведення капітального ремонту будівлі поліклініки з ТОВ “Будівельна компанія “Західміськбуд”. Вартість майбутнього контракту оцінили в 3,47 мільйона гривень. 

До участі у відкритих торгах, окрім потенційного переможця, долучилось також ТОВ “Вінарт трейд”, яке готове було виконати роботи дещо дорожче – за 3,48 мільйона гривень.

За умовами тендерної документації запланований капремонт передбачає заміну покрівлі та утеплення фасадів. Крім того має бути облаштована нова водостічна система, поставлені металопластикові двері, утеплений цоколь, встановлено систему захисту від блискавок та нанесено вогнезахист на дерев’яні конструкції покрівлі. Заплановано, що роботи мають бути виконані до 31 березня 2023 року. 

До роботи над цим замовленням ТОВ “Будівельна компанія “Західміськбуд” планує залучати в якості субпідрядника рівненське ТОВ “АРКТУР” Андрія Ільчука. Крім того частину обладнання фірма орендуватиме у КП “Комунальне рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг”

За інформацією аналітичного порталу YouControl власником та керівником ТОВ “Будівельна компанія “Західміськбуд” є депутат-”свободівець” Рівненської районної ради Роман Козлюк. Підприємцеві також належать ТОВ “Тімбер енерджі” та ТОВ “Західміськбуд”. 

З моменту реєстрації фірми в 2019 році ТОВ “Будівельна компанія “Західміськбуд” отримала через систему Prozorro 33 замовлень на 35 мільйонів гривень. 

Засновником ТОВ “Вінарт трейд” вказаний рівненський підприємець Микола Новак.

Залиште відповідь