Чернігівські шляховики віддадуть без торгів “Автомагістраль-Південь” 248 мільйонів на ремонт двох мостів 
08.11.2022   //   95 Переглядів

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області опублікувала наміри укласти угоди з ТОВ “Автомагістраль-Південь” на ремонт двох мостів у Чернігівській області. Вартість угод може скласти 247,5 мільйона.

Про це повідомляється в системі ProZorro.

У першій закупівлі мова йде про капітальний ремонт мосту через р. Білоус на км 157+876 автомобільної дороги загального користування державного значення М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі (на м. Гомель).  Очікувана вартість робіт становила 113,4 млн грн.  28 жовтня САД опублікувало намір укласти угоду з ТОВ “Автомагістраль-Південь” вартістю 112,5 млн грн. 

У другій закупівлі мова йде про капітальний ремонт мосту через р. Замглай на км 12 + 264 автомобільної дороги державного значення Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч. Очікувана вартість робіт становила 136 млн грн. 28 жовтня САД опублікувало намір укласти угоду з ТОВ “Автомагістраль-Південь” вартістю 135 млн грн. 

Відремонтувати міст через річку Замглай та міст через річку Білоус у Чернігівській області ТОВ “Автомагістраль-Південь” має до 31 грудня 2023 року. 

Закупівлі Служба автомобільних доріг у Чернігівській області проводить за спрощеною процедурою – без застосування електронних торгів, які тривають не менше 15 днів.

Зазначимо, що це вдруге САД проводить закупівлі на ремонт даних мостів. Першого разу, закупівлі оголошені 5 жовтня, відмінили через “неможливість усунення виявлених порушень законодавства у сфері публічних закупівель”. Тоді очікувана вартість робіт на ремонт мосту через р. Замглай оцінювали у 119,8 млн грн, тобто вартість зросла на 16 млн грн. Роботи на ремонт мосту через р. Білоус оцінювали в  114,1 млн грн, у цьому випадку вартість знизилась на 700 тисяч.

ТОВ “Автомагістраль-Південь” засноване в 2006 році та зареєстроване в Одесі. Бенефіціаром компанії є одеський бізнесмен Олександр Бойко. «Автомагістраль-Південь» був лідером дорожньо-будівельної галузі часів Великого будівництва.

Залиште відповідь