Знам’янська міськрада за день прозвітувала про 5 замовлень на поточний ремонт доріг, які отримав ексдепутат цієї ж ради
07.11.2022   //   60 Переглядів

Наприкінці минулого тижня, 3 листопада, Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради прозвітувало про підписання 5 контрактів на поточний ремонт місцевих доріг. Усі замовлення, загальною вартістю 932,54 тисячі гривень, отримав ФОП Калюжний Володимир Федорович. 

Згідно опубліковано в системі Prozorro інформації підприємець має виконати наступні роботи:

– поточний ремонт дорожнього покриття по вул. В’ячеслава Чорновола за 199,3 тис грн;

–  поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Соборній за 199,25 тис грн;

– поточний ремонт дорожнього покриття проїзду від вул. Перспективної до залізничного переїзду (4+912)5 км у смт Знам’янка Друга за 199,2 тис грн;

– поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Осадчого за 194,9 тис грн;

– поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Олега Антонова за 139,9 тис грн.

Усі замовлення було зроблено без застосування конкурентних торгів. Відповідних договорів замовник також не опублікував. Завершити ремонтні роботи підрядник має до 1 грудня поточного року. 

Підприємець Володимир Калюжний є колишнім депутатом Знам’янської міської ради. Свого часу очолював Привокзальну четверту первинну організацію Партії Регіонів у місті Знам’янка. Окрім діяльності які ФОПа, Калюжний є власником ПП “Бізнес-фарт”, яке наразі знаходиться в стані припинення. 

З моменту впровадження Prozorro Володимир Калюжний в якості ФОПа отримав загалом 42 замовлення на 2,33 млн грн. Більшість з них – 22 договори на 1,66 млн грн, було підписано з Управлінням містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради.

Залиште відповідь