У Малині житомирська фірма відремонтує три будинки за 2,5 млн грн
07.11.2022   //   64 Переглядів

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА прозвітував про підписання трьох замовлень на проведення поточного ремонту трьох житлових будинків у Малині. Вартість робіт склала 2,5 млн грн.

Про це йдеться на сайті Прозорро.

Закупівлі проведені без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми, що і сталося в цих закупівлях. 

Проводити поточний ремонт у будинках буде ТОВ «АртХаус», виконати роботи фірма має до кінця 2022 року. Багатоквартирний житловий будинок по вулиці Огієнка, 28 підрядник відремонтує за 502 тис. грн. Фірма має відремонтувати покриття покрівлі, відремонтувати і замінити заповнення віконних прорізів, відремонтувати конструкції фасадів. Багатоквартирний житловий будинок по вулиці Православна, 23 фірма відремонтує за 1,9 млн грн. Підрядник має відремонтувати покриття покрівлі, замінити заповнення віконних та дверних прорізів. А у житловому будинку по вулиці Заводська,72 відремонтувати покрівлю та замінити заповнення віконних прорізів за 154,1 тис. грн.

ТОВ «АртХаус» зареєстроване у 2006 році у Житомирі. Власником фірми є Бобло Петро Іванович. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну ТОВ «АртХаус» отримало від департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА підрядів на 25 мільйонів.

Залиште відповідь