Дніпровські рятувальники на 2,5 мільйони придбали екіпірування для розмінування
04.11.2022   //   89 Переглядів

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області опублікувало інформацію про закупівлі захисного екіпірування вартістю 2,5 млн. грн. Гроші отримують компанії ТОВ «Пірена» та ТОВ НВП «Талан-пожтех».

Обидві закупівлі проведені без використання електронної системи Прозорро за процедурою «Українська Визвольна Війна».

Так, в листопаді замовник отримає костюм піротехніка з шоломом 4030 «ELITE» вартістю 1,95 млн грн. від ТОВ «Пірена» та два комплекти костюмів для розмінування на 551 тис грн. від ТОВ НВП «Талан-пожтех».

ТОВ «Пірена» зареєстровано два роки тому в Вінниці. Фірма працює в сфері неспеціалізованої оптової торгівлі. Директор та засновник компанії киянин Олександр Грищенко володіє також ще кількома організаціями із назвою «пірена», у тому числі і ТОВ ПП «Пірена» в Сєвєродонецьку Луганської області.

ТОВ  НВП «Талан-пожеж» на ринку оптової торгівлі працює 8 років. Його директор Вадим Гречаний родом з Сєверодонецька. З 2006 по 2010 рік він очолював ТОВ ПП «Пірена».

Раніше ми писали, що виконком Криворізької міської ради придбав два захисні костюми 4030 «ELITE» для розмінування за 4 млн. грн.

Залиште відповідь