Власнику містечкового футбольного клубу без торгів віддали замовлення на ремонт даху Бережанського ліцею
03.11.2022   //   197 Переглядів

Відділ освіти, молоді і спорту Бережанської міської ради замовив ПП “Бережани-Агробуд” капітальний ремонт даху корпусу № 2 Бережанського ліцею №1. Вартість замовлення оцінили в 674,6 тисяч гривень. Відповідна інформація розміщена на сторінці закупівлі в системі Prozorro. 

Конкурентні торги для визначення підрядника освітяни не проводили. Дефектний акт чи техзавдання замовника також не публікував. При цьому договором передбачено, що підрядник не розпочне виконання робіт до моменту отримання ним від замовника письмового повідомлення про їх початок. Крім того ПП “Бережани-Агробуд” дозволено залучати до виконання робіт субпідрядні організації. Об’ємів робіт, які має виконати саме “Бережани-Агробуд” в договорі не прописано.

Приватне підприємство “Бережани-Агробуд” засновне у травні 2017-го року. Його єдиним власником, а заодно й керівником є місцевий підприємець Михайло Ткач, який в 2020-му році безуспішно балотувався до пост міського голови Бережан. Окрім згаданої фірми підприємцеві належить ПП “Береджани-буд” і ГО “Футбольний клуб “Бережани”. Співзасновником останнього значиться Ярослав Костів – депутат Бережанської міської ради та керівником місцевого КП “Спортресурс”.   

Залиште відповідь