Для рівненського центру соцпослуг замовили турецьких генераторів на понад мільйон
03.11.2022   //   182 Переглядів

Рівненський обласний центр з надання соціальних послуг прозвітував про придбання 16-ти дизельних генераторів. За всю партію товару замовник заплатить 1,18 мільйона гривень. Поставити товар зголосилось ТОВ “Далгакиран компресор Україна”.

Підрядника соціальники шукали без застосування конкурентної процедури закупівлі, скориставши так званою процедурою “Українська визвольна війна”. Серед наявних на ринку моделей резервних джерел живлення обрали генератори DJ 8000 DG-E. Це турецька модель, яку виготовляє материнська компанія українського постачальнкиа. 

Замовлений товар це однофазні генератори потужністю 7 кВа, частотою 50 Гц та напругою 220 Вт.. Оснащений датчиком контроля рівня масла, електрозапуском та додатковим виходом на 12 Вт для зарядки автомобільного акумулятора і живлення низьковольтної техніки.

За кожен з 16 генераторів замовник заплатив 73,75 тисяч гривень. В мережі можна знайти дещо дешевші пропозиції. Зокрема на сайті jasic.ua такі генератори продають за 71,99 тис грн/шт, а на generator.ua за 73,46 тис грн/грн.

Засновниками ТОВ “Далгакиран компресор Україна” вказані киянин В’ячеслав Дінков та турецьке акціонерне товариство  “Далгакиран макіна санеї ве тіджарет анонім ширкеті”. В’ячеславу Дінкову також входить до числа власників ТОВ “Далгакиран-буд”, ТОВ “Сучасний простір” і ТОВ “Політек імпекс”.  

З моменту запровадження Prozorro ТОВ “Далгакиран компресор Україна” встигло підписати вже 547 контрактів на 998,17 мільйонів гривень, ще 12 договорів на 170,95 мільйонів очікують підписання.

Залиште відповідь