На Вінниччині селищна рада за день віддала в одні руки 7 дорожніх підрядів
02.11.2022   //   238 Переглядів

В останній день жовтня Літинська селищна рада прозвітувала про підписання семи договорів на проведення поточного ремонту місцевих вулиць. Загальна вартість замовлення, яке отримало ТОВ “Хмільницька будівельна компанія”, склала 899,06 тисяч гривень. При цьому жоден контракт не був дорожчим 200 тисяч гривень. 

Загалом до 25-го грудня мають бути відремонтовані наступні дороги та сплачені наступні суми:

Жодна з 7 закупівель не була проведена за конкурентною процедурою. Ба більше, в жодному звіті замовник не розмістив скану підписаного договору, тож вказати точну дату підписання договорів наразі неможливо. 

За час роботи Prozorro ТОВ “Хмільницька будівельна компанія” встигла підписати вже 173 договори на понад 184 мільйона гривень.  Літинська селищна рада є одним з топових підрядників фірми. Наразі між сторонами вже підписано 18 контрактів на 12,66 мільйонів гривень. 

За даними аналітичного порталу YouControl наразі ТОВ “Хмільницька будівельна компанія” належить Наіні Бзнурі, яка також є співзасновницею Вінницької обласної благодійної організації “Благодійний фонд Ашхен”. За однією адресою з підприємицею прописаний Арбак Бзнуні, якому належить ТОВ “Арамазд індустрія”.

Залиште відповідь