Волинські шляховику докинуть «Автомагістраль-Південь» 23 мільйона на дорогу Ковель-Чернівці-Тереблече
01.11.2022   //   120 Переглядів

Служба автомобільних доріг у Волинській області 27 жовтня замовила ТОВ “Автомагістраль-Південь” додаткові роботи з ремонту дороги за 22,93 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Йдеться про капітальний ремонт (додаткові роботи) автомобільної дороги державного значення М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель-Чернівці-Тереблече (на м. Бухарест) на ділянці км 98+576 – км 104+796.

Закупівля проведена за переговорною процедурою, оскільки виникла необхідність у закупівлі додаткових аналогічних робіт чи послуг у того самого учасника, що передбачені в основному договорі за 133 млн грн., який укладений за результатами проведення тендера та/або здійснюється протягом трьох років після укладення договору про закупівлю і загальна вартість таких робіт чи послуг не перевищує 50 відсотків ціни основного договору про закупівлю.

Власником «Автомагістралі-Південь» наразі є впливовий непублічний бізнесмен Олександр Бойко. Як розповів в інтерв’ю «Економічній правді» бізнесмен Араїк Амірханян, «Автомагістралі-Південь» курував консультант «Великого будівництва» Юрій Голик.

«Автомагістраль-Південь» був лідером дорожньо-будівельної галузі часів Великого будівництва.

Згідно з «Прозорро», з 2016 року фірма виграла тендерів на загальну суму 141 млрд грн.

Залиште відповідь