На Харківщині за відновлення «київської траси» фаворит отримає 50 мільйонів 
01.11.2022   //   87 Переглядів

Служба автомобільних доріг у Харківській області вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України уклала договір на суму в кілька десятків мільйонів гривень. Так, дорожники підписали угоду з ТОВ “Мостобудівельний загін № 112” вартістю 52 млн грн.

Про це пише «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на «Прозорро».

За ці гроші підрядник має виконати комплекс робіт з термінового усунення аварійних ситуацій, які виникли в результаті непрогнозованих руйнувань автомобільної дороги та інженерних споруд та влаштування тимчасової переправи на ділянці км 553+000 – км 555+000 автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський (на м. Ростов-на-Дону) у Харківській області.

Мова йде, зокрема, про роботи в районі села Граково, яке було деокуповано у вересні.

За даними аналітичної системи YouControl, бенефіціарами підприємства вказані В’ячеслав Бабіцький та Олександра Порожнюк, директором є Сергій Порожнюк.

Сайт “Наші Гроші” називає Бабіцького менеджером нині збанкрутілого ПАТ «Мостобуд» екс-нардепа від Партії регіонів Володимира Продивуса. Останній має російський ІНН і володіє фірмою у анексованому Криму, яка зареєстрована за російським законодавством.

Бабіцький керує ПП «Промбудсервіс 2005» Вікторії Продивус, яка раніше мала прізвище Яворська та була штатною помічницею Продивуса.

Минулого року ТОВ “Мостобудівельний загін № 112” активно отримувала підряди на ремонт доріг в різних куточках України.

За даними “Наших Грошей”, без ТОВ «Мостобудівельний загін №112», а також ТОВ «СУНП «Автострада» та ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» не обходилися тендери ні у Кіровоградській, ні Запорізькій, ні Миколаївській, ні Рівненській, ні Хмельницькій областях.

Залиште відповідь