На Франківщині управління освіти сільради замовило твердопаливні котли за мільйон
01.11.2022   //   71 Переглядів

Управління освіти, культури, молоді та спорту Пасічнянської сільської ради Івано-Франківської області 26 жовтня оголосило про намір укласти договір з ФОПoм Ангеліною Богдан щодо двох твердопаливних котлів ARS NAVIGATOR тепловою потужністю 350 та 500 кВт для Пасічнянського та Пнівського ліцеїв за 1,1 млн грн. 

Про це йдеться у «Прозорро».

На аукціоні конкурували ФОПи Тетяна Стуринська та Ангеліна Богдан. Тетяна Стуринська не виконала вимоги щодо тендерної документації, зокрема, навіть, не подала тендерну пропозицію. Тому до розгляду прийняли тендерну пропозицію Ангеліни Богдан, яка поставить у ліцеї два твердопаливні котли ARS 350 NAVIGATOR L 350 кВт та ARS 500 NAVIGATOR L 500 кВт

ФОП Тетяна Стуринська має досвід участі у держзакупівлях і раніше поставляла твердопаливні котли, зокрема, у комунальні заклади Закарпатської, Кіровоградської, Хмельницької і Херсонської областей. Сума контрактів складає 4,2 млн грн. 

ФОП-переможець аукціону Ангеліна Богдан зареєструвала свою діяльність у серпні 2021 року та за цей час встигла отримати на державних закупівлях контактів на суму майже 8 млн грн. У різні області України вона поставляє твердопаливні і газові котли, радіатори і системи для опалення, дорожнє, будівельне і медичне обладнання, велосипеди, кавомашини, майно для техніки військового призначення. Фігурувала у матеріалі журналістів про закупівлю львівським КП «Зелений Львів» п’яти вантажних велосипедів по ціні 20 тис грн за кожен.

Залиште відповідь