В Нікополі фірма за мільйон ліквідує наслідки надзвичайної ситуації, спричинених збройною агресією РФ 
30.10.2022   //   89 Переглядів

В жовтні Управління благоустрою, інфраструктури та комунального господарства Нікопольської міської ради прозвітувало про 10 підрядів, загальною вартістю 966 тис. грн. на усунення аварій в будинках міста. Роботи виконає ТОВ «Б.К. Будсервіс».

Інформація про закупівлі розміщена в системі Прозорро.

Компанія отримала підряди на

  • асфальтування на вулиці Патріотів України 113 А;
  • усунення аварії в житлових будинках за адресами: вулиця Херсонська 278 А та провулок Робітничий 7;
  • скління дерев’яних вікон за адресами вул. В.Усова 2 та пр. Трубників 101;
  • ремонт даху та скління будинку за адресою вулиця Воїнів Афганців 24;
  • поточний ремонт дороги по вул. Микитинська;
  • ремонт під’їзних шляхів на  вулицях Запорізька, Отаманська  та Херсонська.

ТОВ «Б.К. Будсервіс» зареєстровано в лютому 2020 року в Нікополі. Статутний капітал ТОВ «Б.К. Будсервіс» лише 1000 грн. Основний вид діяльності – будівництво трубопроводів. Вже з квітня 2020 року фірма почала отримувати замовлення від місцевого бюджету на ремонти водогонів та асфальтування. Сьогодні ТОВ «Б.К. Будсервіс» має перемог в закупівлях загальною вартістю 33 млн. грн.

Навіть під час війни БК Будсервіс отримувало замовлення від Управління благоустрою, інфраструктури та комунального господарства Нікопольської міської ради на ремонт асфальтового покриття.   

Власник та директор компанії Артем Ляшенко. Підприємець в 2020 році балотувався до Нікопольськох міськ ради від політичної партії «Пропозиція».

Якщо у чиновників нема питань щодо роботи з бюджетними грошима ТОВ «БК Будсервіс», то у місцевих правоохоронців інтерес до підприємства є. Влітку 2021 року прокуратура  відкрила кримінальне провадження за № 42021042100000070. Слідчі прокуратури з’ясовують, яким чином мобільний асфальтний завод STCQLB-20, який є власністю ТОВ «БК Будсервіс», опинився майже одночасно в оренді у п’яти орендарів. Всі вони маючи на руках договори оренди приймали участь у закупівлях, по результатам яких між ними та Управлінням благоустрою, інфраструктури та комунального господарства Нікопольської міської ради було укладено ряд договорів на ремонт доріг в м. Нікополь. Слідство триває, а фігурант кримінального провадження продовжує отримувати підряди у тому числі і на асфальтування. 

Залиште відповідь