Департамент Житомирської ОДА у жовтні уклав на 114 мільйонів угод на ремонт десяти захисних споруд 
30.10.2022   //   119 Переглядів

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА у жовтні вже уклав угод на 114 мільйонів з ремонту захисних споруд у лікарнях, навчальних закладах та комунальному підприємстві. 

Ремонтувати десять захисних споруд будуть ТОВ «Тетерів-Будпроект», ТОВ «Будівельна компанія Будмоноліт», ТОВ «Укрвишбуд», ТОВ «АртХаус», ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» та ТОВ «Будівельна компанія “Люксбудсервіс».

Про це йдеться на ресурсі Prozorro.

Закупівлі проведені без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми, що і сталося в цих закупівлях. 

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 6 жовтня уклав угоду з  ТОВ «Тетерів-Будпроект» на ремонт підвального приміщення будівлі їдальні територіального відокремленого спеціалізованого відділення Головинського ВПУ нерудних технологій (облаштування найпростішої споруди (укриття) цивільного захисту), що розташований у Радомишлі, за 9,1 млн грн.

7 жовтня Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав угоду з ТОВ «Тетерів-Будпроект» на ремонт захисної споруди у КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня». Вартість укладеної угоди склала 20,4 млн грн.

6 жовтня департамент ОДА уклав угоду з ТОВ «Будівельна компанія Будмоноліт» на ремонт підвального приміщення (облаштування найпростішої споруди (укриття) цивільного захисту) Бердичівської спеціальної ЗОШ-інтернат в смт Гришківці  Бердичівського району за 9,2 млн грн.

Замовник 7 жовтня уклав угоду з ТОВ «Укрвишбуд» на ремонт об’єкта захисної споруди цивільного захисту, протирадіаційного укриття у Малинському професійному ліцеї. Вартість угоди склала 13,1 млн грн.

З ТОВ «АртХаус» замовник 24 жовтня  уклав  дві угоди загальною вартістю 21,1 млн грн: отже підрядник за 15,4 млн грн має відремонтувати об’єкт захисної споруди цивільного захисту (цивільної оборони) сховища КНП “Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф.Гербачевського” та за 5,7 млн грн  виконати ремонт захисної споруди цивільного захисту (сховище) КП по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради.

25 жовтня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА уклав угоду з ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» на ремонт овочесховища (облаштування найпростішої споруди (укриття) цивільного захисту) Житомирського обласного спортивного ліцею за 7,7 млн грн. 

З ТОВ «Будівельна компанія “Люксбудсервіс» замовник уклав угоду на 15,7 млн грн. За ці кошти фірма має відремонтувати підвальне приміщення навчального корпусу №1 Житомирського агротехнічного фахового коледжу (облаштування найпростішої споруди (укриття) цивільного захисту). Також з ТОВ “Будівельна компанія “Люксбудсервіс” замовник уклав угоду 25 жовтня на  ремонт об’єкта захисної споруди цивільного захисту (цивільної оборони) протирадіаційного укриття за 14,2 млн грн.  

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 25 жовтня уклав угоду і на  ремонт складського приміщення №2 (облаштування найпростішої споруди (укриття) цивільного захисту) Коростишівської спеціальної ЗОШ-інтернат. Відремонтувати приміщення має  ТОВ «УК “Комфорт-Буд» за 3,6 млн грн. 

За умовами договорів,  підрядники мають відремонтувати захисні споруди до кінця 2022 року.

ТОВ «Тетерів-Будпроект» зареєстроване в Житомирі у 2015 році. Власником фірми є Ірина Самсонюк. До листопада 2016 року ТОВ належало нинішньому депутату Житомирської облради з фракції «Наш край» Анатолію Подіку.

ТОВ «Будівельна компанія Будмоноліт» засноване у 2018 році та зареєстроване в Житомирі. Власником фірми є Дмитро Жеребко.  

ТОВ «АртХаус» зареєстроване у 2006 році у Житомирі. Власником фірми є Бобло Петро Іванович. 

ТОВ «Торгово-промислова компанія центр комплект» засноване у 2012 році в Житомирі. Власником фірми є Жанна Опанасюк.

ТОВ «Будівельна компанія “Люксбудсервіс» засноване у 2017 році та зареєстроване в Житомирі. Власниками фірми  є Світлана Петровська та Анна Урсул.

ТОВ «УК Комфорт-Буд» засноване у січні 2016 року в Житомирі. Власниками фірми з листопада 2021 року є Олександр Петровський та Микола Балакішієв, який до липня 2021 року працював старшим оперуповноваженим Управління Стратегічних розслідувань Національній поліції в Житомирській області. Також Микола Балакішієв є сином директора фірми Станіслава Балакішієва, який на виборах 2015 року балотувався до Житомирської міської ради від Об’єднання «Самопоміч» та є керівником Житомирської районної організації цієї партії. До цього серед власників фірми були Василь Ткачук, Галина Рачковська, Олександр Сокуренко, Наталія Тичина, Сергій Хіміч.

Залиште відповідь