У Вознесенську терміново відремонтують каналізаційну насосну станцію за майже 6 мільйонів
28.10.2022   //   85 Переглядів

КП “Водопостачання м. Вознесенська” Миколаївської області 19 жовтня замовило ТОВ “Ресурстехнобуд” реконструкція КНС за 5,66 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Йдеться про реконструкцію КНС-3 в с. Таборівка Вознесенського району Миколаївської області по вул. Єланецьке Шосе, 11.

Закупівлю провели за переговорною процедурою.

В обґрунтуванні зазначається, що виникли особливі економічні обставини з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій

Зокрема, «в результаті довготривалої експлуатації сталося обрушення плит перекриття аварійного резервуара каналізаційної насосної станції. Причиною цього стало руйнування несучих конструкцій резервуара під впливом агресивної стічної рідини, що містить сірководень. Також вийшов з ладу та потребує заміни в найкоротший час каналізаційний трубопровід Ду 400 мм з аварійного резервуару в машинний зал насосної станції. Подальша експлуатація аварійного резервуара не можлива, що ставить під загрозу забезпечення безперебійної роботи КНС-3. Подальша експлуатація аварійного резервуару неможлива, оскільки ставить під загрозу забезпечення подальшої надійної та безаварійної роботи КНС-3 зокрема та системи централізованого водовідведення всього міста Вознесенськ взагалі».

ТОВ “Ресурстехнобуд” належить керівнику Євгену Шкрабі.

Згідно з «Прозорро», з 2016 року фірма отримала замовлень на загальну суму 139,13 млн грн.

Залиште відповідь