На перевезення держслужбовців та депутатів облради Дніпра витратять ще 6 мільйонів 
27.10.2022   //   85 Переглядів

25 жовтня 2022 року Дніпропетровська обласна рада підписала черговий договір із ДОКП “Спецавтобаза” на послуги з обслуговування автомобільним транспортом. Вартість укладеної угоди 6 млн. грн.

Інформацію про спрощену закупівлю містить система Прозорро.

Єдиним учасником тендеру і його ж переможцем було дніпропетровське обласне комунальне підприємство “Спецавтобаза”. Ця організація створена для надання транспортних послуг чиновникам та депутатам обласної ради.

Згідно укладеної угоди, ДОКП “Спецавтобаза” надасть 31 автомобіль для 9 524 годин експлуатації. Поїздки плануються як в межах міста (196 027 км), так і міжміські (12 702 км).

Для вирішення транспортних потреб держслужбовців з автопарку підприємства нададуть:

  • 2 позашляховика Toyota Land Cruiser 200;
  • 24 автівки типу Skoda Octavia, Toyota Camry, Toyota Corolla, Peugeot Expert та Mitsubishi Outlander;
  • 2 електромобіля Ford Focus;
  • 3 мікроавтобуса Ford Transit.

Транспортні засоби щодня митимуть і технічно оглядатимуть перед поїздками. Також підрядник несе відповідальність за їхнє техобслуговування, заправку паливом та страхування. Транспортні засоби подаватимуться протягом 20 хвилин після телефонної заявки з обласної ради.

Остання закупівля транспортних послуг була в липні 2022 року. На поїздки обласна рада витратила 3,5 млн. грн. Усього з 2017 року на перевезення держслужбовців з бюджету витрачено більше 61 млн. грн.  

Залиште відповідь