Кропивницька міськрада купила системи відеоспостереження на понад два мільйони
27.10.2022   //   83 Переглядів

Виконавчий комітет Кропивницької міської ради уклав з ТОВ «ІНФРАСТРУКТУРА БЕЗПЕКИ» угоду про модернізацію інтегрованої інформаційно-телекомунікаційної автоматизованої системи відеоспостереження загальною вартістю 2 млн 481 тис. грн (з яких 364 тис. грн ПДВ).

Як ідеться в системі Prozorro, підрядник до 21 листопада має поставити два комплекти систем відеоспостереження (до кожної входять камери відеоспостереження і записувальні, реєстратори, комутатори та інше) та комплект програмного забезпечення, яке забезпечує роботу систем.

ТОВ «ІНФРАСТРУКТУРА БЕЗПЕКИ» зареєстроване у Києві 23 лютого цього року, власником значиться Олег Миколайович Панасюк. Це перший тендер, в якому взяло участь підприємство.

Єдиним конкурентом підрядника, що здобув перемогу на торгах, було ТОВ «Інженіринг-Аналітика», яке подало дорожчу пропозицію у 2 млн 487 тис. грн. Вказане підприємство освоїло на публічних закупівлях вже понад 580 млн грн, у ЗМІ повідомлялося про підозрілі тендери, де конкуренти «піддавалися» підприємству, тим самим даючи змогу фірмі виграти на аукціонах.

Згідно з укладеною угодою, системи відеоспостереження призначені для забезпечення потреб підрозділів Тероборони та на здійснення заходів правового режиму воєнного стану. 

 

Залиште відповідь