Син Королевської організовує потенційну фінансову піраміду у Казахстані
26.10.2022   //   78 Переглядів

Дорослий син народної депутатки від проросійської ОПЗЖ Наталі Королевської у вересні та жовтні 2022 р. перебував у Казахстані, де брав участь у заходах від сумнівного проєкту HitBeat Music (HBM), який обіцяє 1000% прибутку і не має ліцензії фінансового регулятора Казахстану. Ростислав Солод входить до ради директорів проєкту та є депутатом Краматорської міської ради від ОПЗЖ.

Про це йдеться у розслідуванні Вадима Коршенка для Bihus.Info.

Родина народних депутатів Наталії Королевської та Юрія Солода виїхала з України 9 лютого 2022 р. і, судячи з відсутності в парламенті, більше не поверталася.

Про долю їх старшого сина Ростислава Солода після повномасштабного вторгнення року нічого не було відомо. Однак, у другій половині вересня він опублікував на своїй сторінці у мережі Instagram фото зі спортзали. Журналісти з’ясували, що воно зроблене у готелі Ritz-Carlton у Астані.

Незабаром, 24-го вересня він опублікував анонс заходу з нагоди випуску токена HBM (токен – аналог акцій підприємств у цифровому світі) на криптовалютних біржах Coinsbit та Azbit, а також рекомендував його не пропустити.

HeatBeat Music – це проєкт музичної платформи, у який HBM Group закликає інвестувати, купуючи токени. При цьому, вкладникам обіцяють десятикратний прибуток.

Як з’ясували журналісти, Ростислав Солод був присутнім на цьому заході з нагоди лістингу токена проєкту 24-го вересня, а також координував підготовку виступу CEO HBM Group Єгора Манукяна.

 

Також Bihus.Info помітили сина проросійських депутатів на фото з Серіком Уаліхановим – представником HBM Group у Казахстані та іншими учасниками проєкту HBM. Окрім цього, Ростислав Солод відповідав на питання присутніх на Zoom-конференції від HBM Group. І заявив, що входить до ради директорів проєкту та відповідає за технічну частину.

Міжнародний фінансовий центр «Астана» влітку опублікував повідомлення Комітету з регулювань фінансових послуг, згідно якого, на попередньому, нині недоступному сайті, HBM Group робили недостовірні.  Комітет «Астани» закликав споживачів бути обережними при роботі з компаніями, які залучають приватні інвестиції, не маючи ліцензії регулятора.

Окрім цього, у промо-матеріалах HBM Group міститься інформація про наявність у проєкті реферальної системи та системи рівнів вкладників. Подібні риси, разом з обіцянками про надприбутки, є характерними для фінансових пірамід.

Після тривалого візиту до Казахстану, 5 жовтня Ростислав Солод опублікував нове фото у Instagram, цього разу з Дубая. Судячи з ракурсу та спортивного устаткування Technogym, перебував він у спортзалі готелю Address Beach Resort. Вартість номерів у ньому стартує від 25 тис. грн за ніч.

Залиште відповідь