Солотвинська селищна рада витратить 2,3 млн грн на муніципальну систему відео-нагляду 
26.10.2022   //   95 Переглядів

Солотвинська селищна рада Тячівського району Закарпатської області 13 жовтняі повідомила про наміри укласти договори за 1,1 млн грн на закупівлю, встановлення і налаштування обладнання для відеоспостереження і за 1,2 млн грн на закупівлю, встановлення та налаштування серверного обладнання із програмним забезпеченням. 

Про це йдеться у «Прозорро».

Закупівлі проводяться за грант Євросоюзу в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 по проєкту «Безпечне майбутнє». В обох випадках переможцем тендеру стало дочірнє підприємство «Нетгруп-сервіс». 

На обидвох аукціонах з франківською «Нетгруп-сервіс» конкурував ФОП Орест Багриновський, також із Івано-Франківська. Підприємець пропонував дешевші на 200 тис грн пропозиції, які замовник відхилив по причині відсутності у пропозиції учасника листа про наявність на складі комплектуючих, необхідних для можливого ремонту встановленого обладнання; гарантії та сертифікату відповідності на товар; договору, що підтверджує виконання аналогічних робіт. 

У вересня ФОП Багриновський надавав Солотвинській селищній раді послуги технічного експерта. Згідно договору, він за 50 тис грн у рамках грантового проєкту «Безпечне майбутнє» підбирав обладнання для муніципальної системи відео-нагляду, допомагав готувати тендерну документацію до закупівель, про якій йде мова та повинен консультувати переможців тендеру ТОВ «Нетгруп-сервіс».

Компанія-переможець «Нетгруп-сервіс» належить франківцям Андрію Астахову, Андрію Білокуру, Олександру Поліщуку та їхньому спільному ТОВ «Нетгруп». Підприємці об’єднані також у ТОВ «Нетгруп-телеком», «Нетгруп-Надвірна», «Нетгруп-Калуш». Разом ці компанії входять до мережі інтернет-провайдера Netgroup. Спільна сума контрактів цих компаній на публічних закупівлях складає понад 11 млн грн. 

Залиште відповідь