Пов’язаний із замовником тендерний новачок поставить Рівненській АЕС вапно на 20% дорожче від цін попередника
26.10.2022   //   84 Переглядів

Відокремлений підрозділ “Рівненська АЕС” ДП “НАЕК “Енергоатом” провівши спрощену закупівлю прозвітував про підписання з ФОП Гримут Віктор Іванович договору на поставку будівельного вапна. За 4,05 мільйона гривень підприємець має поставити 750 тонн замовленого матеріалу.

Техзавданням було передбачено, що вапно має бути негашеним, без добавок, кальцієве, 1-го або 2-го сорту, з фракцією не більше 15мм та часом гасіння не більше 8 хвилин. При поставці товару постачальник має надавати документи що свідчать про якість товару та паспорт безпечності продукції. 

Підприємець Віктор Гримут виявився єдиним учасником тендера. При цьому його цінова пропозиція була ідентична визначеній замовником очікуваній вартості товару. Поставити всю партію вапна підрядник має до 24-го грудня поточного року. 

Відповідно до умов договору вартість тонни вапна коштуватиме атомникам 5,42 тисяч гривень. При цьому “Рівненська АЕС” закуповує вапно чи не щомісяця. Два попередні контракти, у серпні та вересні замовник укладав з ФОП Сніжко Ольга Станіславівна, яка поставляла товар за ціною 4,5 тис грн/т. 

Підписаний Віктором Гримутом контракт став не лише першою успішною бюджетною закупівлею ФОПа, а й взагалі першим досвідом участі в тендерах у системі Prozorro. До 2018-го року включно підприємець подавав декларацію про власні доходи як заступник начальника цеху господарського обслуговування все тієї ж “Рівненської АЕС”. А от ФОП Віктор Гримут зареєстрував лише півроку тому – в кінці березня 2022 року. 

 

Залиште відповідь