Сільрада на Одещині відремонтує вулиці та провулки на майже 40 мільйонів
25.10.2022   //   80 Переглядів

18 жовтня Дальницька сільська рада на Одещині оголосила закупівлю капітального ремонту вулиці ім.Лесі України у селі Роксолани. Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. Очікувана кошторисна вартість робіт – 17,9 млн гривень.

Згідно з умовами оголошення, майбутній підрядник має завершити роботи до кінця поточного року, фінансуватися вони будуть коштом місцевого бюджету. Аукціон із визначення переможця має відбутися 4 листопада, до того моменту триватиме прийом пропозицій від учасника. 

Кошторисом передбачено влаштування 7,6 тисяч квадратних метрів дорожнього асфальтного полотна, товщиною у 4 сантиметра. Крім того, підрядник має облаштувати та укріпити узбіччя і встановити 6 знаків.

Село Роксолани – розташоване між курортними містами Кароліна-Бугаз та Овідіополь і орієнтоване не приймання туристів. У селищі офіційно зареєстровано менше 1,5 тисяч людей. Вулиця Лесі Українки знаходиться поблизу узбережжя і забудована приватними будинками, її протяжність – 1,5 кілометри.

Окрім цього, селищною радою оголошено ще 6 закупівель, вартістю 20 млн гривень на ремонт інших вулиць та провулків на території громади. Зокрема, за 4 млн гривень планують відремонтувати вулицю Гагаріна у селі Доброолександрівка та за 3 млн провулок Агронімічний у цьому ж селі. 

з 2007 року голову Дальницької сільської ради є Сергій Крутюк. 

Залиште відповідь