Одеській фірмі без тендеру віддадуть 72 мільйони на ремонт зруйнованого мосту у Житомирській області
25.10.2022   //   88 Переглядів

Служба автомобільних доріг у Житомирській області опублікувала намір укласти угоду з ТОВ “Ростдорстрой” на капітальний ремонт мосту через р. Дубовець на автомобільній дорозі М-06 Київ – Чоп у Житомирській області.  Вартість угоди може скласти 72,3 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

Закупівлю Служба автомобільних доріг у Житомирській області проводить за спрощеною процедурою – без застосування електронних торгів, які тривають не менше 15 днів. 

Очікувана вартість закупівлі становить 72,3 млн грн. 20 жовтня САД у Житомирській області опублікувала намір укласти угоду з ТОВ “Ростдорстрой”.

В умовах тендерної документації зазначається, що до 31 грудня 2022 року підрядник має відремонтувати міст через р. Дубовець на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-06 Київ – Чоп (на м. Будапешт через мм. Львів, Мукачево і Ужгород), км 91+264, Житомирська область. Також у вартість закупівлі входить і розробка проєктної документації.

ТОВ “Ростдорстрой” засноване в 2005 році в Одесі. Спеціалізується фірма на будівництві доріг автострад. Компанія належить угорській фірмі “Оттема”, а серед бенефіціарів – одесити Євген Коновалов та Юрій Шумахер, наближені до мера Одеси Геннадія Труханова.

Залиште відповідь