Водій секретаря Черкаської міської ради застрахував черговий люксовий автомобіль
24.10.2022   //   110 Переглядів

Житель Черкас Василь Монастирецький в середині серпня застрахував коштовний седан S-класу Mersedes S400, ринковою вартістю у майже 5 млн гривень. Відповідна інформація міститься у внутрішніх базах страховиків.

Василь Монастирецький є водієм секретаря Черкаської міської ради Юрія Тренкіна, обраного у 2020 році за списками партії ВО “Батьківщина”. 21 жовтня 2022 Тренкіна також обрали  головою Черкаської обласної організації партії ВО “Батьківщина”. До цього, це місце протягом нетривалого терміну займав одіозний нардеп Антон Яценко, який покинув партію в кінці минулого року.

 Водій Тренкіна Василь Монастирецький у 2019 році отримав від депутатів Черкаської міської ради безкоштовну земельну ділянку у найелітнішому районі Черкас – Соснівці. Цільове призначення землі не давало змоги зводити там приватні будинки, і місцева прокуратура протягом тривалого часу намагалася оскаржити відведення відповідної ділянки у приватні руки.  

Також у 2020 році Монастирецький став власником коштовного позашляховика BMW X7, яким фактично був його “робочим місцем” для перевезення Тренкіна. Користування даним автомобілем Тренкін зазначав у власній декларацій про доходи та майновий стан. 

Залиште відповідь