Полтавські газовики хочуть віддати 14 мільйони на покіс чагарників 
24.10.2022   //   108 Переглядів

11 жовтня полтавська філія “Укргазвидобування” “Полтавагазвидобування” оголосила закупівлю послуг із видалення чагарників вздовж під’їзних доріг на території 5 управлінь з переробки газу та газового конденсату на Полтавщині.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”.  

Загальна протяжність доріг за підрахунками замовника складає  215 кілометрів. 

Послуги мають надаватися протягом наступного року. Технічним завданням передбачено видалення самосійних і порослих дерев та чагараників обабіч доріг з подальшим подрібненням деревини. Метою подібних послуг є забезпечення безпеки руху службового транспорту, а їх очікувана вартість – трохи менше 14 млн гривень. 

Подання пропозицій триватиме до 13 листопада, після чого відбудеться їх розгляд та буде призначено дату аукціону із визначення майбутнього підрядника. 

У липні поточного року полтавські газовики  також замовили покіс трави на власній території на 20 млн гривень. Тоді підряди отримало три підприємства з фактично однаковою вартістю “покосу”: 160 гривень з ПДВ за сто квадратних метрів. Окрім того,  після відповідної закупівлі газовики докупили спеціальної техніки, зокрема косарок на 1 млн гривень та мотокос на півмільона. 

У червні минулого року “Полтавагазвидобування” очолив Олег Місіньов, що працює на різних посадах у структурах “Укргазвидобування” понад 20 років.

Залиште відповідь