Управління ДСНС Закарпаття купило промислову пральну машину та сушильну шафу за 550 тисяч  
21.10.2022   //   79 Переглядів

Аварійно-рятувальний загін спецпризначення управління ДСНС у Закарпатській області 6 жовтня по спрощеній процедурі замовив ТОВ «Бланідас» за 556 тис грн промислову пральну машину та сушильну шафу шведського виробника Еlectrolux. 

Про це йдеться у «Прозорро».

Очікувана вартість лота була удвічі вища – 1,2 млн грн.

Переможець поставить пральну машину моделі WS6-28 Compass Pro та сушильну шафу моделі DC6-15. 

Підприємство конкурувало з ФОПом Антоном Труфановим з Дніпра, який пропонував закарпатським «надзвичайникам» вищу ціну, від переможця.  

Нещодавно «Бланідас» та Антон Труфанов серед ще двох учасників конкурували під час відкритих торгів на аналогічну закупівлю управління ДСНС у Черкаській області. Переможцем і тут стала вже згадана компанія, яка запропонувало найнижчу ціну.   . 

3 жовтня «Бланідас» та Труфанов знову зустрілись на аналогічному аукціоні по спрощеній процедурі управління ДСНС у Полтавській області. Переможцем аукціону став ФОП Труфанов, який полтавським «надзвичайникам» запропонував придбати пральну машину Electrolux WS6-28 Compass Pro та сушильну шафу Electrolux DC6-15 по ціні нижчій, ніж купують їхні колеги із Закарпаття – за 495 900 грн.

Засновниками ТОВ «Бланідас» значиться Заза Бердазе, родич колишнього заступника голови ДУС та колишнього першого заступника голови ДФІ Георгія Берадзе, що є також бізнес-партнером молодшого сина ексміністра охорони здоров’я Іллі Ємця – Гліба Ємця, та три юрособи – зареєстроване у Швейцарії АТ «БХП БІО ХЕЛС ФАРМА АГ» і два ТОВ з київською реєстрацією «Лізоформ медікал» та «Лізоформ». Вони також були серед лідерів з постачання апаратів ШВЛ та антисептиків у розпал епідемії коронавірусу, закупівлю яких дозволили проводити поза системою «Прозорро». 

Залиште відповідь