Головне управління поліції Кіровоградщини у жовтні поповнить автопарк 5-ма легковими 
21.10.2022   //   91 Переглядів

Головне управління Національної поліції в Кіровоградській області продовжує поповнювати власний автопарк легкових автомобілів. Станом на 20-те жовтня полісмени підписали та планували підписати з автопостачальниками 5 договорів на поставку автівок загальною вартістю 3,26 мільйона гривень. Відповідна інформація розміщена в системі публічних закупівель Prozorro.

Два автомобіля управління нацполіції придбало без використання системи Prozorro, опублікувавши лише звіт про відповідні закупівлі. Мова йде про леговий автомобіль спецпризначення на базі Renault Duster за 759,6 тисяч гривень, та автомобіль CHERY TIGGO 2 за 477,3 тисяч. Поставлять транспортні засоби ТОВ “Автогруп Кропивницький” і ПрАТ “Кіровоград-Авто” відповідно.

Крім того полісмени провели дволотову спрощену закупівлю для придбання двох легкових автомобілів очікуваною вартістю по 680 тисяч гривень кожен. ГУНМ цікавили автівки з потужністю двигуна не менше 114 к.с. та екологічним класом Євро 5, механічною 5-ступеневою коробкою передач і антиблокувальною системою гальм. Крім того постачальник мав наклеїти на автомобіль відповідні розпізнавальні знак поліції, встановити сигнально-гучномовний пристрій та роз’єми для радіостанції. Таким постачальником потенційно може стати вже згадане ТОВ “Автогруп Кропивницький”, яке готове поставити спецавтівки Renault Duster по 680 тисяч за штуку. Наразі в системі Prozorro опубліковано повідомлення про намір підписати відповідний договір між сторонами. 

Ще одна спрощена закупівля. Ті ж вимоги, той же Renault Duster і фірма-постачальник  ТОВ “Автогруп Кропивницький”, однак ціна вже підписаного договору дешевша – 664 тисячі гривень. 

Власником ТОВ “Автогруп Кропивницький” є одесит Григорій Гріншпун, якому належить ще десяток автотранспортних підприємств по всій країні. Гріншпун відомий в Одесі кількома ексцентричними скандалами та спробами отримати мендат Верховної Ради чи хоча б Одеської міської ради. Обидві спроби були невдалими.  

ПрАТ “Кіровоград-Авто” входить до бізнес-групи “Укр-Авто” – автовиробника, дистриб’ютора і постачальника сервісних послуг в Україні з повним циклом виробництва. Бенефіціаром фірми і загалом бізнес-групи є екснардеп Таріел Васадзе.

Залиште відповідь