Дорожники уклали на 213 мільйонів угод з утримання доріг Житомирщини: дешевші пропозиції «Автомагістралі» відкинули
21.10.2022   //   143 Переглядів

Служба автомобільних доріг у Житомирській області 14 жовтня уклало 5 угод на експлуатаційне утримання доріг загального користування державного значення загальною протяжністю 1 632 км. Загальна вартість робіт становить – 231 млн грн. 

Про це йдеться в системі Prozorro. 

Закупівлі САД провела за спрощеною процедурою – без застосування електронних торгів, які тривають не менше 15 днів.

Угоди укладені з п’ятьма фірмами: ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл», ТОВ «Будівельна компанія “Будальянс Груп», ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада», АТ «Ю АР ДІ» та ТОВ «Спец Комплект Постач». 

Конкуренцію на торгах фірмам склало ПП «Автомагістраль», завжди пропонувавши дешевшу пропозицію. Однак, у всіх випадках пропозицію ПП «Автомагістраль» відхилили, оскільки ПП «Автомагістраль» надала «інформаційну довідку про відсутність факту невиконання своїх зобов’язань за раніше укладеними договорами про закупівлю із замовником даної процедури, яка не підтверджена листом замовника   або підписом посадової особи замовника на такій інформаційній довідці та в якій зазначено недостовірну інформацію, що є суттєвою при визначенні результатів закупівлі».

З ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» уклали  договір  на 39,4 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 204,6 км.  Дешевшу пропозицію ПП «Автомагістраль» на 1,9 млн грн відхилили.

З ТОВ «Будівельна компанія “Будальянс Груп» уклали договір на 22,2 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 175,9 км.  Дешевшу пропозицію ПП «Автомагістраль» на 2,2 млн грн відхилили.

З ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» уклали  договір на 94 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 656,3 км. Дешевшу пропозицію ПП «Автомагістраль» на 9,4 млн грн відхилили.

З АТ «Ю АР ДІ» уклали договір на 35,1 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 250,6 км. Дешевшу пропозицію ПП «Автомагістраль» на 3,2 млн грн відхилили.

З ТОВ «Спец Комплект Постач» уклали  договір на 40,3 млн грн з утримання автомобільних доріг протяжністю 344,6 км. Дешевшу пропозицію ПП «Автомагістраль» на 3,9 млн грн відхилили.

Послуги з утримання доріг фірми мають надавати до кінця 2022 року.

ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» зареєстроване в Києві, спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Власниками фірми є громадяни Туреччини Іхсан Четінджевіз та Онур Четінджевіз, а також львів’янин Олег Фаріон.

ТОВ «Будівельна компанія “Будальянс Груп» зареєстроване в Києві, спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Бенефіціарним власником фірми є Ігор Войтко.

ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада»  зареєстроване у Вінниці, спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Власником фірми є Максим Шкіль. ТОВ «Спільне Українсько-Німецьке Підприємство «Автострада» є одним із засновників Національної асоціації дорожників України.

 АТ «Ю АР ДІ» (нова назва ПрАТ «Хмельницьке ШБУ №56»)  зареєстроване у Хмельницькому, спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Зараз офіційно належить ТОВ «Сток-Центр», бенефіціаром якого є нардеп Сергій Лабазюк (обраний по округу у Хмельницькій обл., самовисуванець).

ТОВ «Спец Комплект Постач» зареєстроване в селі Чайки, Київської області, спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад.  Власником фірми є Сергій Дяченко та Максим Шиян.

ПП «Автомагістраль» зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, село Синяк. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад. Власником фірми є Микола Олексійович Скоростецький, який у 2005-2007 роках очолював Службу автомобільних доріг у Київській області.

Залиште відповідь