“Вінницяміськтеплоенерго” замовила ремонтів мереж теплопостачання на понад 10 мільйонів 
20.10.2022   //   139 Переглядів

Готуючись до опалювального сезону Комунальне підприємство Вінницької міської ради “Вінницяміськтеплоенерго” прозвітувало про підписання чотирьох договорів щодо проведення капітального ремонт мереж теплопостчання. Загальна вартість замовлених робіт складає 10,18 мільйонів гривень. Відповідна інформація розміщена сторінках закупівель в системі Prozorro.

За умовами підписаних контрактів ремонт охопить наступні об’єктів міста Вінниця:

Виконувати замовлені роботи будуть дві компанії: ТОВ “Теплоенергетична компанія” і ТОВ “Будівельна компанія”. Завершити ремонт фірми мають протягом 30 днів з дня отримання заявки від комунальників. 

Усі чотири договори було підписано ще наприкінці серпня, однак прозвітувати про їхнє підписання КП “Вінницяміськтеплоенерго” вирішило лише 18-го жовтня.

Єдиним власником, а заодно й керівником ТОВ “Будівельна компанія” є вінничанин Мирослав Сітко. Підприємцеві також належать ТОВ “Містобудмонтаж”, ПП “Котломонтаж” і ПБМП “Монтажник-сервіс”. 

А от в засновниках ТОВ “Теплоенергетична компанія” вказані прописаний в Донецьку Сергій Савенко і Володимир Бучко з Хмільника. Останній свого часу був членом бюро Хмільницької районної організації політичної партії “Батьківщина”, та навіть дві балотувався до Вінницької обласної ради. 

Залиште відповідь