В Дніпрі продовжать реконструкцію Успенської площі після коригування проекту за мільйон  
19.10.2022   //   85 Переглядів

12 жовтня 2022 року департамент капітального будівництва Дніпровської міської ради замовив коригування проекту для реконструкції площі Успенської за мільйон гривень у ФОП Наталія Бровкіна.

В Прозорро опубліковано звіт про договір між замовником та виконавцем.

Згідно укладеної угоди, роботи з коригування проектно-кошторисної документації по робочому проекту: «Реконструкція площі Успенської у м. Дніпрі» потрібно виконати до кінця року. Вартість коригування 1,05 млн грн. 

Первинна загальна вартість проекту реконструкції складала 317 млн. грн. – саме за таку ціну підрядник ТОВ «Акам»  погодився виконувати роботи на площі в 2021 році. Під ці ремонтні роботи в Дніпрі брали кредит і планували перетворити один з центральних майданів міста на пішохідний простір.

Згідно даних Єдиного веб-порталу використання публічних коштів spending.gov.ua, ТОВ «Акам»  встиг виконати робіт на 169 млн грн. Війна не стала на заваді для продовження реконструкції – 30 червня підрядник отримав за роботу чергові 25,6 млн грн.

ФОП Наталія Бровкіна веде діяльність в сфері архітектури з березня 2018 року.  Має 45 підписаних договорів з чиновниками Дніпра на загальну суму 25,5 млн. грн. В березні 2021 року вона за 1,5 млн. грн. вже коригувала проект реконструкції площі Успенської та виконувала авторський нагляд за роботами.     

 

Залиште відповідь