Рівненські освітяни закупились яйцями дорожче ринкових цін 
19.10.2022   //   75 Переглядів

Управління освіти Рівненського міськвиконкому прозвітувало про підписання з ФОП Павлюк Галина Олексіївна договору на придбання великої партії яєць. За даними отриманими в системі Prozorro підприємець має поставити освітянам 53186 яєць загальною вартістю 361,66 тисяч гривень. Ціна одного яйця при цьому складатиме 6,8 грн/шт.

Вже традиційно для замовлень останніх місяців, закупівлю було проведено поза системою Prozorro без використання конкурентних торгів. 

Договором передбачено, що ФОП має поставити весь товар – свіжі яйця 1-ї категорії, до кінця поточного року. Поставка відбуватиметься за адресами закладів дошкільної освіти Рівного, відповідно до їхніх заявок. 

Проаналізувавши наявні пропозиції можемо констатувати – наразі роздрібні ціни на яйця є дещо нижчими тих, що пропонує Галина Павлюк. Зокрема в мережі “Сільпо” яйця відповідної категорії можна придбати за 6,2 грн/шт, в Fozzy є ще дешевші пропозиції – по 5,76 грн/шт. В замовленнях бюджетників Рівненської області, розміщених в системі Prozorro, також можна зустріти чимало дешевших пропозицій зроблених з різницею в пару днів з підписаним з ФОПом Галиною Павлюк договором. Наприклад ФОП Холодько Неля Вікторівна поставить для КУ “Центр надання соціальних послуг” Висоцької сільської ради яйця по 5,7 грн/шт. А дещо раніше дитсадок “Теремок” №2 Березнівської міської ради замовив у ФОП Корицьої Оксани Опанасівни товар по 2,83 грн/шт. 

Постачальниця яєць для рівненських освітян Галина Павлюк була зареєстрована у травні 2007-го року. Загалом через Prozorro підприємиця підписана вже 120 договорів на 15,48 мільйонів гривень.

Залиште відповідь