На ремонт, де замовник відхилив 2 дешевші пропозиції, докидають ще півмільйона
19.10.2022   //   79 Переглядів

Департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міськради уклав договір на додаткові роботи по ремонту вулиці О. Гузар. На роботи, які коштують 5.8 млн грн, спрямують ще 470 тисяч гривень.

Інформація про це розміщена на порталі Прозорро.

Основний тендер замовник провів у вересні. За договором, підрядник мав відремонтувати 2050 квадратних метрів дорожнього покриття, тротуар і замінити 30 люків. Загалом йдеться про ремонт.

На аукціон прийшли 3 учасники. “ЕНЕРГЕТИЧНО – ДОРОЖНЄ БУДІВНИЦТВО” та ШБУ-77 подали дешевші пропозиції. Відповідно 4.64 та 4.65 млн грн. Однак замовник відхилив обидві. Перших через прострочений атестат на виробництво асфальту. Других – бо учасник нібито не надав акт, який би засвідчив, що він відвідав місце ремонту.

Договір уклали в підсумку з ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР на 5.77 млн грн з економією в 2%.

Роботи мали завершити уже до 1 жовтня, але надалі замовник та підрядник продовжили до 18 листопада.

Окрім того, 6 жовтня замовник уклав додаткову угоду ще на 469 тисяч гривень. Які саме роботи мають бути виконані додатково та у якому обсязі – інформація у системі відсутня.

ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР – дорожній гігант з Тернополя. На сьогодні компанія має майже тисячу договорів підряду на 31 мільярд гривень. Із департамент інфраструктури та благоустрою у фірми 10 угод на 54 млн грн.

Залиште відповідь