Кіровоградська обласна прокуратура віддала 720 тисяч за генератор та його монтаж
19.10.2022   //   87 Переглядів

Готуючись до зими Кіровоградська обласна прокуратура прозвітувала про закупівлю дизельного генератора з послугою його монтажа за 720 тисяч гривень. Виконувати замовлення буде кропивницьке ТОВ “Електромастер”. 

Конкурентні торги прокурори не проводили, обмежившись звітом та публікацією відповідного договору. За умовами контракту підрядник має поставити та змонтувати для замовника генератор Aksa APD 110 з двигуном AKSA A4CRX46TI. Це дизельний генератор з максимальною потужністю 100 кВт та частотою вихідної напруги 50 Гц. Чотирициліндровий двигун видає 3000 об/хв та має об’єм 155 літрів. Після поставки за місцем замовлення представники ТОВ “Електромастер” мають перевірити рівень масла та охолоджуючої рідини, перевірити приводний ремінь, ремені вентилятора і генератора, підключити акумуляторних батарей до агрегату. Крім того генератор потрібно буде протестувати, перевірити функціонування системи “аварійна зупинка”, вимірювальних пристроїв на панелі управління, встановити шафи АВР та підключити до них дизель-генератор. 

Без монтажних та пусконалагоджувальних робіт такий генератор в мережі можна знайти за 700 тисяч гривень. 

Власниками ТОВ “Електромастер” є четверо кропивницьких підприємців: Олег Олійник, Олена Герман, Микола Хріненко та Сергій Гончаров. Останній також входить до числа співзасновників ТОВ “Електролайф”. 

Залиште відповідь