Фірма екс-депутата знову отримала додаткові мільйони на ремонт приміщень для переселенців
19.10.2022   //   121 Переглядів

Олеський професійний ліцей (Львівська область) замовив ТОВ «Золочівагробуд» послуги з поточного ремонту приміщень гуртожитку для проживання внутрішньо переміщених осіб за 4,59 млн грн.

Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Підрядник виконає поточний ремонт приміщень 5-го поверху та покрівлі гуртожитку Олеського професійного ліцею смт. Олесько вул. Валова 9.

Закупівля проведена без використання електронної системи за процедурою «Українська Визвольна Війна», що дозволяє швидко проводити тендери в умовах воєнного часу і передбачає участь єдиної фірми, що і сталося в цій закупівлі.

Золочівська компанія «Золочівагробуд» працює на ринку з 2000 року. Її власниками є Михайло Круглик та Йосип Барабаш (керівник фірми). Останній є екс-депутатом Золочівської районної ради. Також Барабаш очолював «Футбольний клуб «Дружба», що належав Золочівській райраді, та є співзасновником «Благодійного фонду «Золочів Відроджений».

Як повідомлялося, державний професійно-технічний навчальний заклад «Нижанковицький професійний ліцей» (Львівська область) 30 вересня замовив ТОВ «Золочівагробуд» будівельні роботи для проживання внутрішньо переміщених осіб за 7,56 млн грн.

Залиште відповідь