Вінницька міська клінічна лікарня витратить майже 650 тисяч на ремонт та обслуговування апаратів ШВЛ
18.10.2022   //   109 Переглядів

 Комунальне некомерційне підприємство “Вінницька міська клінічна лікарня №1” прозвітувало про підписання двох договорів на ремонт та обслуговування апаратів штучної вентиляції легенів. Обидва контракта загальною вартістю 649,99 тисяч гривень уклали без проведення конкурентих закпівель. Інформація про тендери розміщено в системі Prozorro.

Перший договір щодо надання послуг з поточного ремонту апаратів штучної вентиляції легень та монітору пацієнта виробництва Dragerwerk AG&Co KGaA підписали з ТОВ “ДМ-проект”. За 338,26 тисяч гривень підрядник має відремонтувати три ШВЛа Savina 300, один – Carina та монітор пацієнта Vista 120. Виконати замовлення необхідно до 21 листопада поточного року. 

Бенефіціарами ТОВ “ДМ-проект” вказані львів’янин Юрій Вороняк та білорус прописаний в місті Лімассол, що на Кіпрі, Микола Занкевець. У співзасновники записані все той же Вороняк і кіпрська компанія «Heylor Investments Limited», До травня 2021 року частка кіпріотів у «ДМ-Проекті» належала швейцарській. «Entrydell S.A.».

Друге замовлення на 311,74 тисяч гривень дісталось ФОП Ушинському Ігорю Валентиновичу.  Підрядник ремонтуватиме та проведе технічне обслуговування наступних апаратів ШВЛ: HAMILTON-C1 – 5 штук, HAMILTON-Т1 – 1 штука і HAMILTON-С6-ьох штук. Підприємець зареєструвався як ФОП у липні минулого року. За цей час встиг підписати 54 договори на 11,3 мільйонів гривень. 

Залиште відповідь