У селі Житомирської області фірма, яка фігурує у справі про службове підроблення, утеплить гімназію за 7 мільйонів
18.10.2022   //   121 Переглядів

Станишівська сільська рада опублікувала намір укласти угоду з ПРБФ “Комунальник” на капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) філії «Миролюбівська гімназія» Коднянського ліцею за 7 млн грн.

Про це йдеться на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, утеплити двоповерхову школу підрядник має до 31 грудня 2023 року. Джерело фінансування – місцевий бюджет.

Проєктом передбачається: демонтаж дерев’яних вікон та відливів з оцинкованої сталі; демонтаж фасадної плитки; демонтаж залізобетонних козирків; демонтаж існуючого вимощення; встановлення металопластикових вікон з відливами з оцинкованої сталі з полімерним покриттям; утеплення фасадів будівлі; монтаж козирків з металевого профілю з покриттям профільованими листами; влаштування бетонного вимощення по периметру будівлі.

Очікувана вартість робіт становила 8,1 млн грн. Участь у тендері взяло п’ять фірм: ПРБФ “Комунальник”, ТОВ “Класика Комфорту”, ТОВ “Житомир-Агробудіндустрія, ПП “Будівельно-монтажна фірма “Майстер” та ТОВ “Альппром”. Учасники активно торгувалися, скинувши ціну від 8,1 млн грн до 7,1 млн грн.

У підсумку, замовлення на капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) філії «Миролюбівська гімназія» Коднянського ліцею, може дістатися  ПРБФ “Комунальник”. Повідомлення про намір підписати відповідну угоду було опубліковано в системі Prozorro 7 жовтня.

За даними з Реєстру судових рішень, ПРБФ «Комунальник» фігурує у провадженні  № 42019061190000008 від 22.02.2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України: службове підроблення.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи приватної ремонтно-будівельної фірми «Комунальник», зловживаючи своїм службовим становищем, внесли завідомо неправдиві відомості до актів приймання виконаних будівельних робіт дошкільного навчального закладу та школи, що розташовані на території Попільнянського району Житомирської області.

ПРБФ «Комунальник» – зареєстроване в Житомирі, спеціалізується фірма на будівництві житлових та нежитлових будівель. Засновником та керівником будівельної фірми є Андрій Миколайович Корзун. За даними bi.prozorro, ПРБФ «Комунальник» з 2018 року отримала дерзамовлень на 588,6 млн грн.

Залиште відповідь