Полтавські комунальники дають приватнику ще 1,5 мільйона на вивіз стихійного сміття із сільських вулиць
18.10.2022   //   96 Переглядів

Протягом жовтня Халтуринське госпрозрахункове сільське КП завершило 11 спрощених закупівель послуг із ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ на території  громади.

Відповідна інформація міститься у системі “Прозорро”. 

Вартість укладених угод за результатом проведених закупівель склала 1,5 млн гривень. Всі угоди укладені із підприємством “ЦЕНТР-БУД-УКРАЇНА”, що було єдиним учасником всіх закупівель.

Договорами передбачено прибирання, навантаження та вивезення сміття із 11 локацій у селах Мартинівка та Тишенково Полтавського району. Послуги мають бути надані до кінця поточного року.

У серпні 2022 року комунальники вже віддали приватникам два підряди на вивезення сміття. Вартість двох угод склала трохи більше 800 тисяч гривень, таким чином у загальному прибирання громади коштуватиме понад 2 млн гривень, і буде виконане силами “ЦЕНТР-БУД-УКРАЇНА”. Згідно з тендерною документацією, це підприємство має дві автівки. 

Фірма “ЦЕНТР-БУД-УКРАЇНА” зареєстрована у місті Карлівка Полтавської області та належить Владиславу Єгоріхіну. В активі підприємства 119 угод з різними замовниками на території Полтавської області, загальною вартістю 17,5 млн гривень. 

Залиште відповідь