На Рівненщині у фірми-новачка купили модульних будинків для переселенців на 11 мільйонів 
18.10.2022   //   88 Переглядів

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації прозвітував про придбання 12 модульних та переносних споруд для надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам. Загальна вартість контракту, який було підписано з ТОВ “Будівельна компанія “Лайф-буд” склала 11,33 мільйонів гривень. Відповідна інформація розміщена в системі публічних закупівель Prozorro.  

Закупівлю було проведено без використання конкурентних торгів. Вартість одного будинку при цьому складатиме 944,16 тисяч гривень. Поставити товар мають двома партіями у місто Радивилів. Перша партія у кількості 3 штук має бути відвантажена 14 листопада, а ще 9 модульних споруд – 20 листопада поточного року. 

У договорі, що було оприлюднено в системі Prozorro відсутній детальний технічний опис модульних будинків. Не вказано також чи має продавець займатись їх монтажем на місці доставки. Гарантія на товар при цьому становитиме не менше 2 років. 

Столичне ТОВ “Будівельна компанія “Лайф-буд” засноване на початку 2018 року. Це перший контракт, який фірма отримала в системі Prozorro. Минулого місяця фірма стала переможцем тендеру оголошеного Департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА на облаштування місць тимчасового перебування внутрішньопереміщених осіб. Однак торги у підсумку було відмінено через “відсутність подальшої потреби”. Якщо орієнтуватися на тендерну документацію цієї закупівлі то у Радивилів приїдуть модульні будівлі контейнерного типу розраховані на можливість розміщення до 4 осіб. Серед іншого в модулях мають бути: холодильник, раковина, індукційна плита, кухонна витяжка, двомісне ліжко, розкладний дива, шафа для одягу, душова кабіна, унітаз, бойлер, пральна машина та інше.

Власником “Будівельна компанія “Лайф-буд” наразі вказаний прописаний у Харкові Станіслав Юрченко, якому також належить ТОВ “Виробниче підприємство “Термомонтаж”. 

Залиште відповідь